Епидемијата ќе помине, но нивните тетоважи за коронавирусот ќе останат вечни (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Луѓето имаат различни одбранбени механизми за борба против тешки животни ситуации.

Loading...

Некои прибегнуваат кон хумор, додека други треба да ја означат секоја траума со тетоважи.

Некои од тетоважите создадени за време на пандемијата на коронавирус ви ги пренесуваме во галеријата подолу.

Овие сцени се загрижувачки од голем број причини. Покрај тоа што им покажува на луѓето сомнителна моќ на расудување со тоа што се тетовираат со вечно потсетување на вирусот, можеби уште позагрижувачко е што тие отшиле на тетовирање и покрај тоа што на сила е период на изолација.

Некои од тетоважите со кои се пофалиле луѓето кои не знаат како да се справат со критичните ситуации, се поставени во галеријата подолу.


Leave a Reply