Дознајте дали ве изневерува: Овој сајт ќе ви открие дали вашиот партнер има афера?

Сподели со своите пријатели

Еден сајт кој го користат се повеќе сингл, но и зафатени луѓе, тврди дека знае начин на кој можете да утврдите дали вашиот партнер ви е верен.

Спокео е сервис кој за кратко време ги лоцира тајните онлјан профили кои вашиот партнер ги има на мрежите за допишување и изневерување. Сајтот ви овозможува пребарување со помош на име, мејл адреса, телефонски број или домашна адреса од личноста која сакате да ја проверите.

Хакери објавија имиња на 37 милиони прељубници – меѓу нив Тони Блер и луѓе од Ватикан

Loading...

Сервисот потоа започнува пребарување по сајтовите во потрага за слика и профил. Пред Спокео да ви го открие податокот до кој дошол, мора да платите износ од околу 4 долари.

Иако основачите тврдат дека првобитна функција нас ајтот е да ги соедини изгубените роднини и да ги поврзе одамна заборавените пријатели, одредени луѓе го користат овој сервис за да си пронајдат љубовници.

Доколку профилот на личност која ја проверува не излезе во регуларната пребарувачка на Google, тогаш Спокео може благо да ве шокира.

 

 

– Благодарение на овој сервис дознав дека се забавувам со оженет маж и тоа ми го скрши срцето. Ова е навистина многу корисно, напишала една корисничка.

Како бројот на неверни партнери расте, не е ни чудо што овој сервис е доста популарен.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.