Доколку имате мал пенис можете да заработите многу, но под еден услов (видео)

Сподели со своите пријатели

Се повеќе мажи се „вработуваат“ на сајтот #SPH (Понижување на малите пениси). Имено, овие мажи добиваат пари за да другите луѓе ги исмеваат нивните мали пениси на социјалните мрежи.

Loading...

Некои тоа го правад поради фетиш, некои поради тоа што имаат проблем поради недоволната надареност, па на овој начин мислат дека ја превземаат контролата над ситуацијата.

Многу жени го следат сајтот за да добијат чувство на освета кон машкиот пол, некои од забава, па дури и злоба. Дел од жените се приклучуваат кон овој сајт и поради своите лоши искуства со мажите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.