До вторник – пријавате дефект во водоводна мрежа на 070334130

Сподели со своите пријатели

Како што информира ЈП Водовод, поради менување на оператор, централата на Водовод ќе биде во прекин. Сите граѓани на Куманово кои ќе забележат дефект во водоводната мрежа, се молат да пријават на бројот 070334130.

Loading...

ЈП Водовод се заблагодарува на разбирањето.

Leave a Reply