Четири улици без водоснабдување

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод”, поради интервенции на водоводната мрежа, денес привремено без вода ќе бидат:

Loading...

– ул. Павле Станоев
– ул. Тодор Велков
– ул. Перо Илиевски
– ул. Тоде Мендол (дел)

Leave a Reply