Бугарски професор тврди дека вонземјани киднапираат луѓе

Сподели со своите пријатели

Астрофизичарот Лучезар Филипов тврди дека во Бугарија се случуваат кидпанирања кои ги вршат вонземјаните, пишува бугарски „Телеград“.

Loading...

Во текстот под насловот „Вонземјани киднапираат деца и девојки“, професорот Филипов рекол дека „посетителите од вселената ги интересираат постари лица, млади луѓе и деца“.

Професорот тврди дека многумина зборивале дека такви случаи се случуваат и во Бугарија, а последен бил наводно киднапирање на постар човек од село во регионот на градот Варна.

Тој вели дека пред некое време млада жена дошла кај него и рекла дека од нејзиното тело преку хирушки пат е отстрането паре метал.

– Беше шокирана, дојде со мајката и ми покажа мала плочка со квадратна форма. Извадена со перативен пат, рекол професорот.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *