Бара да се разведат затоа што и по осум години брак сè уште била невина

Сподели со своите пријатели

Една неименувана жена од Малта побарала развод иако веќе осум години е во браток, но и натаму била невина.

Loading...

Малтежанката пред суцијата изјавила дека нејзиниот сопруг не покажувал интере за водење љубов и дека едноставно еднаш месеќно биле во близок контакт, но далеку од вистински секс.

Желбата за интима ја искажуваше секогаш во недела и тоа околу 10 часот наутро, меѓутоа ни тогаш на крајот ништо не се случуваше – вели несреќната сопруга.

Парот се венчал по кратка врска, иако никогаш претходно не поминувале време насамо, туку на состаноците оделе во присуство на нејзините родители затоа што младоженецот така барал.

По раскошната свадба, отишле на медец месец, на кој ништо не се случило, а по враќање на Малта, сопругот рекол дека ќе остане да живее кај своите родители.

Кога по седум години брак сопругата соопштила дека сака да има деца, сопругот кратко одговорил дека не е заинтересиран за секс.

Потоа жената се одлучила да побара судско поништување на бракот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.