запознавање

Сподели со своите пријатели

„Lunch Actually Group“, компанија која се занимава со спојување на самци, стана хит во Азија. Оваа работа ја започнала Виолет Лим од Сингапур и успешно ја води веќе со години. Паровите кои пијат заедно остануваа подолго во врска Loading… „Сервисот“ им помага на самците да се сотанат на ручек, којПрочитај повеќе