Заложничка драма

Сподели со своите пријатели

Директорката на „Веибо груп“ Кристина Јакимова заедно со менаџментот во кој има и турски државјани вечерва ја посетила фабриката. Но, откако влегле во фабриката која не работи од први месецов, дворот на објектот бил опколен од група на работници кои веќе неколку часа не им дозволуваат да излезат од „Веибо“,Прочитај повеќе