вухан

Сподели со своите пријатели

Кинески научници во Вухан заедно со воени експерти работеле на комбинирање на најсмртоносниот вирус пред почетокот на пандемијата на Ковид 19, пишуваат британските медиуми кои се повикуваат на наодите на западните истражители. Loading… Според истражителите кои ги испитувале пресретнатите комуникации и научните истражувања, кинеските научници воделе таен проект во ИнститутотПрочитај повеќе