Владимир Чижов

Сподели со своите пријатели

Рускиот претседател Владимир Путин го разреши Владимир Чижов од неговите должности како постојан претставник на Русија во ЕУ, се вели во декретот објавен денеска. Loading… „Со оваа уредба го разрешувам Владимир Алексеевич Чижов од функцијата постојан претставник на Руската Федерација во ЕУ и Европската заедница за атомска енергија во Брисел,Прочитај повеќе