Витеном

Сподели со своите пријатели

Витенум е град во Австралија кој го нарекуваат најопасниот во светот бидејќи само вдишување на воздухот во него е доволно да ве убие. Loading… Затоа бил напуштен и буквално избришан од мапата. Австралиските власти го избришаа Витенум од мапата во обид да ги одвратат потенцијалните туристи да одат таму.  Прочитај повеќе