Вирџиниус Синкевичиус

Сподели со своите пријатели

Еврокомесарот за заштита на животната средина, море и рибарство Вирџиниус Синкевичиус денеска објави дека ЕУ сака да одржи заеднички поморски вежби на земјите-членки и на тој начин да обезбеди подобра заштита на критичната инфраструктура. Loading… ЕУ денеска ќе објави ажурирана стратегија за поморска безбедност и ќе предложи секоја година даПрочитај повеќе