Валдис Домбровскис

Сподели со своите пријатели

Во петокот, претседателот на Европската комисија и неколку членови на Комисијата го поздравија истовременото влегување на Хрватска во Шенген и во еврозоната како големо достигнување и за Хрватска и за ЕУ. Loading… Во петокот, Европската комисија објави опширно соопштение за печатот во кое детално го опишува патот на Хрватска конПрочитај повеќе