уши

Сподели со своите пријатели

Акните на ушите може да се иритирачки и болни, но не паѓајте во искушение да ги стиснете. Дури и да ги измиете прстите, под ноктите сигурно има микроби, кои можат да се појават местото, особено кога ќе се “отвори” при притисок, тврди д-р Џоел Коен, дерматолог од Чикаго. Наместо тоаПрочитај повеќе