училиште

Сподели со своите пријатели

Грчкиот министер за образование Костас Гавроглу упати циркуларна порака во која наведува дека се забранува на учениците во училишните простории да користат мобилни телефони и други уреди кои имаат способност за фотографирање или снимање. Министерот во пораката, исто така, забранува да се објавуваат фотографии и видео снимки од ученици воПрочитај повеќе