Убер

Person Holding Smartphone

Сподели со своите пријатели

Uber се согласи да плати 178 милиони долари за да го реши спорот со таксистите и изнајмените возачи во Австралија кои велат дека изгубиле заработувачка поради апликацијата за превоз, соопшти адвокатска фирма. Loading… Адвокатската фирма Maurice Blackburn Lawyers, која поднесе колективна тужба во име на повеќе од 8.000 сопственици наПрочитај повеќе

person holding iphone 6 inside car

Сподели со своите пријатели

Една жена во САД е обвинета за убиство на возач на Uber бидејќи мислела дека тој ја киднапирал, соопшти полицијата. Loading… Фиби Копас мислела дека возачот ја носи во Мексико, соопшти полицијата во градот Ел Пасо, Тексас, веднаш на границата на двете држави. Таа потоа го застрелала возачот Даниел ПедроПрочитај повеќе