трепкање

Сподели со своите пријатели

Повторуваме трепкање околу 10 до 15 пати во минута и трошиме околу 10 проценти од нашите будни часови. Loading… Функцијата на трепкање е поважна од само чистење, навлажнување и оксигенирање на очите. Трепкаме за да го одмориме мозокот Трепкањето е многу важно – го чисти и навлажнува очното јаболко заПрочитај повеќе