Тони Ангеловски

Сподели со своите пријатели

Заедничка акција спровела македонската полиција заедно со службите од целиот регион во рамките на регионалната соработка за борба против сериозен криминал и гранична безбедност. Loading… – Во периодот од 27 март до 4 април, Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија заедно со претставници на полициите на Србија, Словенија,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Денеска (24.12.2022) Министерството за внатрешни работи и Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот во Охрид реализираа активности од зимската и новогодишната кампања и делеа едукативен материјал за да ги потсетат возачите на законската обврска за задолжително носење на зимска опрема, како и да ги почитуваат правилата и прописите во сообраќајотПрочитај повеќе