Томас Шмид

Сподели со своите пријатели

Поранешниот австриски канцелар Себастијан Курц се брани од обвинувањата на неговиот поранешен пријател Томас Шмид, кој бара статус на крунски сведок, со снимка од телефонски разговор. Loading… Шмид, како што може да се види од протоколот на рочиштето, кој беше објавен во јавноста, го обвини Курц дека барал од негоПрочитај повеќе