Тодор Тагарев

Сподели со своите пријатели

Во Бугарија ќе се гради инфраструктура вредна шест милијарди евра за НАТО и цивилни цели, изјави министерот за одбрана Тодор Тагарев. Loading… Тој за bTV изјави дека станува збор за патишта, железници, нафтоводи, магацини и сместувачки капацитети, јавува Бугарското радио и наведува дека Алијансата ќе распореди мултинационални борбени групи наПрочитај повеќе