театарска претстава

Сподели со своите пријатели

Во организација на група ученици од Гимназијата “Гоце Делчев”, вчеранавечер во Театар Куманово, гимназијалците настапија со претставата ”Радован III”, спроведена во рамки на проектната активност “Литературни клубови и драмски секции” под раководство на проф. Соња Тодоровска. Loading… Театарска претстава е базирана на познатата комедија “Радован III “, запаметена на поранешнитеПрочитај повеќе