Татјана Боршч

Сподели со своите пријатели

Татјана Боршч, познат руски астролог, ја објави книгата „Целосен хороскоп за 2023 година“. Таа објасни како светот ќе се промени следната година на сите полиња. Loading… Кога ќе заврши војната во Украина? Таа вели дека првата половина од 2023 година ја гледа како природно продолжение на многу сложениот период којПрочитај повеќе