Сухаил ал-Мазруи

Сподели со своите пријатели

Обединетите Арапски Емирати веруваат дека групата ОПЕК + го направила правилниот технички избор кога едногласно одлучила да го намали производството за два милиони барели дневно од ноември, изјави денеска министерот за енергетика на ОАЕ Сухаил ал-Мазруи, додавајќи дека одлуката нема ништо за прави со политика. Loading… Изјавата на министерот заПрочитај повеќе