Суџуклијада

Сподели со своите пријатели

За прв пат годинава се организира манифестацијата „Суџуклијада“,како начин за промоција на најпознатиот кумановски бренд.Замислена е како целодневна забава во популарниот Касапски круг,која ќе започне во 15 часот и ќе трае до крајот на работното време на угостителите. Loading… Организатор е Здружението на угостители Бисер од „Куманово“,а ќе учествуваат четириПрочитај повеќе