Стивен Хокинг

Сподели со своите пријатели

Новообјавените документи, во кои се наведени соработниците и пријателите на Џефри Епштајн, покажуваат дека Епштајн испратил е-пошта до Гислејн Максвел за да ги негира наводите дека професорот Стивен Хокинг учествувал во оргии со малолетни девојчиња. Loading… Во е-пошта што Епштајн му ја испрати на Максвел на 2 јануари 2015 година,Прочитај повеќе