Скот Ритер

Сподели со своите пријатели

Јутуб го укина профилот на пензионираниот разузнавач на американските маринци Скот Ритер и ги избриша сите негови видеа на платформата. Loading… Според Ритер, гигантот на социјалните мрежи во сопственост на Google го обвини каналот за кршење на правилата. Ритер рече дека неговиот канал „Шоуто на Скот Ритер“, преку кој сеПрочитај повеќе