Синди Мекејн

a group of young boys walking down a dirt road

Сподели со своите пријатели

Глобалната криза со глад остави повеќе од 700 милиони луѓе несигурни кога или дали повторно ќе јадат, а побарувачката за храна незапирливо расте како што пресушуваат хуманитарните фондови, соопштија Обединетите нации. Loading… Извршниот директор на Светската програма за храна, Синди Мекејн, во четвртокот пред Советот за безбедност на ОН изјавиПрочитај повеќе