Сер Кир Стармер

Сподели со своите пријатели

Броевите на мобилните телефони на британската премиерка Лиз Трас и на 25 владини министри се продаваат на интернет, објавија локалните медиуми. Loading… Броевите се достапни на сомнителна американска страница која наплаќа само 6,49 фунти (7,44 евра) за неделен пристап до базата на податоци на телефонски броеви земени во претходните сајберПрочитај повеќе