Саксонија – Анхалт

people holding flags during daytime

Сподели со своите пријатели

Саксонија – Анхалт, држава во источна Германија, ќе бара од поединците кои сакаат да станат натурализирани граѓани писмено да потврдат „како го признаваат правото на Израел да постои и да ги осудат сите напори насочени против постоењето на Државата Израел“. Loading… Покраинската министерка за внатрешни работи Тамара Зиешанг вчера гиПрочитај повеќе