Радебергер

Сподели со своите пријатели

Германскиот производител на пиво Радебергер објави дека ќе го затвори погонот и фабриката за флаширање во Франкфурт поради драматично зголемување на трошоците. Loading… „Најдоцна до октомври 2023 година, Групацијата Радебергер ќе ги прекине активностите за производство и флаширање на локацијата во Франкфурт, т.е. во пиварницата „Биндинг“, и постепено ќе гиПрочитај повеќе