проститутки

Сподели со своите пријатели

Сокриено неколку метри под она што на прв поглед наликува на паркинг, во Германија се наоѓа едно посебно место за богаташите. Овде никако нема да можете да видите обични луѓе, а локацијата на овој клуб во Минхен е добро сочувана тајна. ПОЛИЦИЈАТА ОТКРИ ТАЕН БОРДЕЛ: Нема да верувате што пронашлеПрочитај повеќе