промена на пол

Сподели со своите пријатели

Врсниците го злоставувале на училиште затоа што мислеле дека е геј па Леа Мембреј на 17 години отавил сперма во банката и го променил полот. Loading… Три години подоцна, таа дознала деа може да има свои деца во иднина со половина од својата ДНК. – Ддека созревав имав чувство декаПрочитај повеќе