проблем со името

Сподели со своите пријатели

Премиерот на Република Македонија Зоран Заев рече дека Северноатлантскиот совет денеска едногласно одлучил точката за повик на Македонија во НАТО да се стави на дневен ред на јулскиот Самит. Заев ова го истакна на собраниската седница на која пратениците гласаа за ратифиакција на договорот со Грција. – Потпишавме договор соПрочитај повеќе