Принц Чарлс

Сподели со своите пријатели

По смртта на неговата мајка, британската кралица Елизабета Втора, нејзиниот најстар син Чарлс ќе стане крал, но ќе го наследи и нејзиното приватно богатство, колосално наследство што ќе го добие без да плати данок на наследство, привилегија резервирана за кралските наследници. Loading… Иако не постои обврска за британските монарси даПрочитај повеќе