пензионери

woman peeping at window

Сподели со своите пријатели

Истражувањето на 17.000 испитаници покажало дека Американците ја сметаат Швајцарија за најдобра земја за минување на пензионерските денови. Loading… Исто така, според резултатите, станува збор за Американци кои често се одлучуваат да ја поминат староста надвор од границите на својата земја од повеќе причини, меѓу кои најважни се пониските трошоциПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Сиромашни пензионери, ама богати здруженија. Половина од пензионерите во земјата земаат пензии под 14.000 денари. Според последната статистика во Македонија има 326 646 пензионери, или тоа би значело дека над 160 000 пензионери имаат пензија со која едвај излегуваат на крај. Loading… И покрај ниските примања околу 308.000 од нивПрочитај повеќе