Павел Кузњецов

Сподели со своите пријатели

Земјите членки на ЕУ, врз основа на заедничка одлука, од денеска ги покануваат руските амбасадори во министерствата за надворешни работи, за да можат пратениците да го изразат својот протест поради одржувањето на референдумот во четири украински региони и нивното припојување кон Русија. Loading… Министерот за надворешни работи на Италија ЕтореПрочитај повеќе