парацетамол

From above of sleepy bearded man just awakened rubbing eyes while lying on bed at home

Сподели со своите пријатели

Бурната ноќ може да поттикне многумина да копнеат за брзо решение за немилосрдната главоболка од мамурлак следниот ден. Loading… Но, парацетамолот, колку и да е моќен против главоболка, не се препорачува за тоа. Фармацевтите предупредуваат дека парацетамолот се разградува во црниот дроб со истиот ензим како и алкохолот. Оние коиПрочитај повеќе