ОО на ГРОМ Куманово

Сподели со своите пријатели

Тоа што СДСМ е на локална власт, не е само проблем на ГРОМ, туку и проблем на најголем број граѓани на Куманово, истакна на денешната прес конференција, Зоран Петрушевски. член на ИО на ГРОМ, кој од партиските простории упати низа забелешки за работата на локалната власт. Loading… – Ние одПрочитај повеќе