НЛО

Сподели со своите пријатели

САД собрале вкупно 510 извештаи за неидентификувани летечки објекти (НЛО) минатата година, од кои многу летале низ чувствителниот воен воздушен простор. Loading… Иако нема докази дека е вмешана вонземска технологија, летечките објекти сè уште претставуваат закана, рече владата во резимето на извештајот објавен вчера, кој не е класифициран како доверлив.Прочитај повеќе