Ненад Тонкин

Сподели со своите пријатели

На 20.10.2022 г. /четврток/ со почеток во 20 часот во Изложбениот салон на НУ Центар за култура “Трајко Прокопиев“ – Куманово ќе биде отворена изложба на скулптури на авторот Ненад Тонкин. Се работи за најновата продукција од 8 скулптури работени со комбинирани материјали. Loading… Ненад Тонкин е воспитувач во градинкаПрочитај повеќе