Неапол

Сподели со своите пријатели

Најмалку десетина ковчези останаа да висат во воздухот откако четирикатната зграда со гробови се урна во понеделникот на најстарите гробишта во Неапол. Loading… Ова е втор ваков инцидент на ова место годинава, а критичарите истакнуваат дека вакви несреќи се случуваат поради лошото управување со гробиштата во јужниот италијански град. ВластитеПрочитај повеќе