Наташа Радосављевиќ Нара

Сподели со своите пријатели

Утре (18.10.2022) со почеток во 19 часот во малата сала на НУЦК „Трајко Прокопиев“ Куманово, ќе се одржи промоција на книгата „Тиховање, Тихување“ од Наташа Радосављевиќ Нара од Србија. Промотор на книгата е Љупка Стојменова. Loading… Авторката е родена во Јагодина, завршила колеџ за ликовна и применета уметност во Белград,Прочитај повеќе