Наксос

Сподели со своите пријатели

Карактеристичните куќи во бела и сина боја се белег на бајковитите грчки дестинации како Миконос и Санторини. Loading… Самото гледање фотографии со архитектура во боите на грчкото знаме нè тера да сакаме да уживаме во прекрасните плажи и медитеранската кујна. Но, дали знаете што симболизираат карактеристичните бои на ведрото небоПрочитај повеќе