Министерство за локална самоуправа

Сподели со своите пријатели

Два нови проекти ќе имплементира Општина Куманово преку програмата за прекугранична соработка со општините Ќустендил и Банско од Бугарија. Loading… По тој повод денеска градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски и в.д. директорот на Фондацијата за култура и спорт Марио Арангеловски ги потпишаа договорите со министерот за локална самоуправа РистоПрочитај повеќе