Милена Арсовска

Сподели со своите пријатели

Во Националната установа Центар за култура „Трајко Прокопиев” – Куманово во четврток на 09.11.2023 година во 19:30 часот ќе биде отворена, самостојна изложба на слики на академската графичарка и професорка Милена Арсовска со наслов „Парадоксот на автентичноста” Loading… Милена Арсовска е родена 1985 година во Куманово Р. Македонија. Работи какоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во Изложбениот салон на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово во петок со почеток во 19 часот ќе биде  отворена биеналната изложба на цртежи „Скици  2022“. Loading… На изложбата зедоа учество следните академски ликовни уметници: Зоран Јакимовски, Мухамедали Алили-Дали, Стефан Јакимовски, Ханифе Ислами, Дејан Арсовски-Бабата, Зоран Арсовски-Бабата, МиленаПрочитај повеќе