Мика Линтила

Сподели со своите пријатели

Финските медиуми го обвинија министерот за економија Мика Линтила дека во април минатата година се појавил во јавноста под дејство на алкохол додека извршувал службени задачи. Loading… Линтила зборуваше на семинар на Асоцијацијата на енергетски компании, во Хелсинки на 29 април минатата година, кога, според соговорникот на финскиот весник, сеПрочитај повеќе