Михал Рајан

Сподели со своите пријатели

Пензионираниот американски генерал и поранешен заменик-секретар за одбрана на САД за Европа и НАТО, Михал Рајан, ја коментира војната во Украина во интервју за Sky News. Loading… Тој рече дека иако Русите ги промениле своите цели и сега се фокусираат на источна Украина, главното прашање ќе биде дали руските силиПрочитај повеќе