Михаил Абдалкин

Сподели со своите пријатели

Рускиот политичар Михаил Абдалкин ќе се појави на суд следната недела за да се соочи со обвиненијата дека ги дискредитирал вооружените сили со објавување на видео. Loading… На видеото се гледа како Абдалкин го слуша говорот на рускиот претседател Владимир Путин за состојбата на нацијата, додека во исто време надПрочитај повеќе