Мевљане Исмани

Сподели со своите пријатели

Нови лабораториски испитувања за следење на состојбата на плодот за бремените жени, бесплатно се достапни за кумановки во биохемиската лабораторија во општа болница Куманово, информираа денеска од јавната здравствена установа. Loading… -Пренаталниот скрининг е метода што овозможува следење на плодот во првиот и вториот триместар на бременоста, од десетта доПрочитај повеќе